Fotografie voor particulieren

Studioportret

De fotoshoot vindt plaats in een studio waarbij u zelf kunt meekijken op een groot scherm
en de resultaten dus meteen kan zien. U kunt dan ook aangeven welke foto's u zelf heel mooi vindt zodat deze in de selectie kunnen worden opgenomen.

Vrijdag Fotostudiodag Kasias

Op vrijdag kunt u bij Kasias ook terecht als u alleen één mooi studioportret wilt laten maken en geen behoefte hebt aan een hele fotoshoot. Je kunt daarbij denken aan bv een mooi portret voor uw LinkedIn profiel, uw portfolio of om een mooie vergroting van de maken.

We maken dan enkele foto's waarvan u zelf de mooiste kunt uitkiezen. Na het professioneel bewerken stuur ik u deze dan in hoge resolutie digitaal toe.

Tijd: een kwartier
Kosten: € 25,--

De studioportret sessies

1."Fotoshoot Basis" (0,5 uur) € 40

Een aantal portretten, een aantal foto's tot het middel van één of een paar personen
Één achtergronddoek kleur (wit of grijs)
Er worden 6 foto's in een webgallery geplaatst waarvan u er 3 kunt uitkiezen die ik op hoge resolutie naar u
toestuur *

2. "Fotoshoot Uitgebreid" (1 uur) € 75 

Meer tijd, twee achtergronddoeken (wit en grijs)
Er worden 12 foto's in een webgallery geplaatst waarvan u er 6 kunt uitkiezen die ik op hoge resolutie naar u toestuur *

3. "Serie Creatief" (1,5 uur) € 110

Een lange fotoshoot met verschillende poses, attributen, lichtopstellingen en achtergronden. 
Er worden 18 foto's in een webgallery geplaatst waarvan u er 9 kunt uitkiezen die ik op hoge resolutie naar u toestuur *

4. "Trucagefotografie" (0,5 uur) vanaf € 45

Bij deze fotoshoot wordt u op de foto gezet in een andere omgeving. Rechts ziet u daar een voorbeeld van in de foto van het jongetje op de noordpool. (meer voorbeelden)

U kunt kiezen uit meerdere achtergronden en op verzoek (tegen meerkosten) kan er ook een speciale achtergrond voor u gemaakt worden of kunt u een foto toesturen die daarvoor geprepareerd kan worden.

 

*Webgallery en hoge resolutie
De resultaten van de fotoshoots worden in een online webgallery geplaatst waarvan u een link ontvangt in een mail. De foto's kunnen van deze pagina gedownload worden. Het formaat is geschikt voor gebruik op internet maar niet om af te drukken.
Hiervoor heb je de hoge resolutie bestanden nodig

Meer foto's op hoge resolutie ?
Vraag naar de prijs.

Locatie
De Strijp in Rijswijk ZH

Informatie of een afspraak
Wil je meer informatie of een afspraak maken bel dan met 06 42139935 of mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.