Eigenaar Kasias

Mijn naam is Saskia Nelissen, ik woon en werk in Rijswijk en ben in mei 2010 gestart met mijn eigen bedrijf in Beeldcommunicatie, Kasias Photo Art

Ik was naast mijn werk in de ITsector, (de laatste 10 jaar bij de Overheid) al heel wat jaren op professionele wijze bezig met fotografie, beeldbewerking en grafische vormgeving.

Sinds 2010 hou ik mij als zelfstandig ondernemer bezig met bijzondere projecten op het gebied van fotografie, beeldbewerking en grafische vormgeving. Dit is heel breed van retoucheerwerk en foto-opdrachten tot complete reclame beeldcampagnes.
Daarnaast geef ik cursussen Photoshop en Lightroom voor amateurs en professionals.

Opdrachtgevers:
Nyenburg Staete Beheer, Gemeente Rijswijk, Ouren en van Delft, Ministerie van Algemene Zaken, Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid, Fontys Hogeschool Eindhoven, Postbus 51, Stichting Rondom Mantelzorg, CSS Professional Resources, Glaxowellcome, Skihut Scheveningen, Jelly Mellema Fotografie en Anja Ubbens Fotografie, Zorgorganisaties, Cardia, Florence, Pieter van Foreest en Careyn

Portfolio:
portretten, reportagefotografie, fotoretouche en photo art, grafisch werk zoals flyers, geboorte- en trouwkaarten, posters, banners ed

Fotobewerkingsclub:
In 2011 heb ik de Photo Art Club opgericht, het is een club van fanatieke fotobewerkers, die graag meer willen doen met een foto dan alleen de kwaliteit verbeteren. Inmiddels bestaat de club uit 15 leden die maandelijks bij elkaar komen. Er is ook een facebookpagina met het werk van de leden.

Adobe Gecertificeerd:
Sinds 2014 ben ik Adobe Certified Expert Photoshop

Ouderenfotografie:
In 2015 ben ik samen met collega fotograaf Erica van der Graaf gestart met het project "Ouderenfotografie" onder de naam memorybook.nl.
Wij maken studio- en locatieportretten van ouderen en hun familieleden oa in verzorgings- en verpleeghuizen en doen ook trucagefotografie (de geportretteerde kan dan zijn eigen achtergrond kiezen ). 

Trucagefotografie:
Sinds begin 2017 biedt ik samen met collega fotograaf Richard Jetten ook trucagefotografie aan voor bedrijfsfeesten, beurzen ed.